Ηεπιχείρηση μας με το διακριτικό τίτλο New DATA, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003 µε έδρα τον Πύργο Ηλείας και εξειδικεύεται στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών σε δημόσιους φορείς, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες.

Με κύριο μέλημα μας την μελέτη στην μηχανογράφηση κάθε επιχείρησης, επιλέγουμε επώνυμα προϊόντα με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές πετυχαίνοντας την άριστη λειτουργία, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη εγγύηση.

Δυνατό μας σημείο αποτελεί η διαρκής και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των μηχανών.

Με το άρτια εκπαιδευμένο και ειδικευμένο προσωπικό, καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της αγοράς του νομού μας, σεβόμενοι τους ρυθμούς ταχύτητας που η σημερινή κοινωνία είναι αναγκασμένη να κινείται.

Οι άριστες και υγιείς συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της πληροφορικής και της τηλεπικοινωνίας, καθώς επίσης και η συνεχόμενη μετεκπαίδευσή μας, τόσο στις μηχανές, όσο και στα προγράμματα εμπορικής διαχείρισης και παραγγελιοληψίας, μας δίνει την ώθηση για διατήρηση υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών και υγιείς συνεργασίες.